Συνεργασία με BOA

BOA® FIT SYSTEM.​

Παρέχοντας λύσεις προσαρμογής ειδικά κατασκευασμένες για απόδοση, το BOA® Fit System παρουσιάζεται σε προϊόντα σε διάφορες βιομηχανίες (συμπεριλαμβανομένων αθλητικών, ενδυμάτων εργασίας και ιατρικών) και αποτελείται από τρία αναπόσπαστα μέρη: ένα μικρο-ρυθμιζόμενο καντράν, μια εξαιρετικά ισχυρή ελαφριά δαντέλα και χαμηλή τριβή οδηγοί δαντέλας. Κάθε μοναδική διαμόρφωση έχει σχεδιαστεί για γρήγορη, αβίαστη, εφαρμογή ακριβείας και υποστηρίζεται από την Εγγύηση BOA®.

1. DIAL Διαφορετικά σε μέγεθος, σχεδιασμό και διεπαφή χρήστη, τα καντράν BOA προσαρμόζονται με ακρίβεια, επιτρέπουν τη γρήγορη προσαρμογή και δεν αρκούν ποτέ για την απόδοση.

2. ΔΑΝΤΑΝΙ Το άλογο εργασίας του συστήματος BOA® Fit System, τα κορδόνια BOA® ανέχονται τακτικά τα πιο δύσκολα περιβάλλοντα και τις δοκιμές πεδίου και έχουν διαμορφωθεί με τεχνογνωσία για ακρίβεια και απόδοση.

3. ΟΔΗΓΟΙ ΔΑΝΤΕΛΑΣ Οι οδηγοί δαντέλας αντικαθιστούν τις παραδοσιακές οπές και τις ελλείψεις που τις συνοδεύουν. Οι οδηγοί δαντέλας BOA® έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν την τριβή και να εξασφαλίζουν ομαλό κλείσιμο.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Το σύστημα BOA® Fit επιτρέπει ταχύτερες, πιο ισχυρές αλλαγές κατεύθυνσης μέσω μιας απρόσκοπτης σύνδεσης μεταξύ εξοπλισμού και σώματος.

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Ισχύς χωρίς συμβιβασμούς στην ακρίβεια, το σύστημα BOA® Fit προσφέρει πιο εκρηκτική δράση και απαράμιλλη ακρίβεια.

ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Πηγαίνετε πιο μακριά, πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Το σύστημα BOA® Fit εξοικονομεί ενέργεια βελτιώνοντας την κυκλοφορία και την απόδοση.

ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Σχεδιασμένο με υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά υλικά και αυστηρά ελεγμένο πεδίου, το σύστημα BOA® Fit έχει εγγυημένη απόδοση σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: BOAFIT.COM

 

 

Sei un lavoratore?

Είστε εργαζόμενος(-η);

Δοκιμάστε την άνεση των υποδημάτων της Base Protection.
Βρείτε τον πλησιέστερο σε εσάς αντιπρόσωπο!

Μεταβείτε στον εντοπιστή καταστήματος
Sei un'azienda?

Είστε εταιρεία;

Βρείτε τον εξιδικευμένο συνεργάτη μας
κοντά σας!

Μεταβείτε στον εντοπιστή καταστήματος
Scroll to Top