ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΣΑΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ,

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Φροντίστε τον εαυτό σας, αφοσιωθείτε στον εαυτό σας όσες στιγμές σας επιτρέπουν οι πολυάσχολες μέρες με εργασία, ψώνια και οικογένεια, δώστε χώρο στον εαυτό σας για να δημιουργήσετε χώρο για την ευεξία σας. Είναι σημαντικό να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Η υγεία των ποδιών σας είναι καθοριστική για τη σωματική και ψυχική υγεία σας. Όταν τα πόδια μας πονάνε, διακυβεύεται η ικανότητά μας να δημιουργούμε σχέσεις με τους άλλους, ακόμη και να κινούμαστε ελεύθερα.

Άτομα με πολύωρη ορθοστασία δεν πρέπει να αμελούν τα πόδια τους, καθώς η ανάπαυσή τους για λίγο μπορεί να σημαίνει την αποδοτικότερη συνέχιση της εργασίας τους.

Η Base Protection φροντίζει τα πόδια σας όταν εργάζεστε, με υποδήματα ασφαλείας. Θέλουμε τα πόδια σας να είναι πάντα αποδοτικά. Γι’ αυτόν τον λόγο, θέλουμε να σας παρέχουμε επίσης μερικές πρακτικές συμβουλές για την περιποίηση των ποδιών σας χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού με αισθητικό ή ποδολόγο. Αν τα προβλήματά σας προκαλούνται από σοβαρές παθολογίες των ποδιών που απαιτούν ορθοπεδικούς πάτους, η Base Protection σας προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε με τα παπούτσια σας προσαρμοσμένους πάτους που συμμορφώνονται με ευρωπαϊκά πρότυπα

ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Στο τέλος της μέρας τα πόδια σας αρχίζουν να κουράζονται. Δεν μπορείτε να κάνετε βήμα. Μην αφήνετε να σας πνίξουν οι δραστηριότητες. Χρειάζεστε λίγο χρόνο για να ξεκουράσετε τα πόδια σας. Χαλαρώστε με ένα ποδόλουτρο και ξεκινήστε ξανά όταν τα πόδια σας ανακτήσουν δυνάμεις. Γεμίστε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και προσθέστε μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο. Αφήστε τα πόδια σας στο νερό για πέντε λεπτά. 

Αφού τα στεγνώσετε προσεκτικά, κάντε μασάζ με κρέμα ποδιών. Προτείνουμε μια αναζωογονητική κρέμα που βελτιώνει την κυκλοφορία.

Για το πεντικιούρ χρησιμοποιήστε ελαφρόπετρα και κρέμα απολέπισης για να μαλακώσετε τα πόδια σας. Για να περιποιηθείτε τα νύχια σας, αφού τα μαλακώσετε με χλιαρό νερό, περάστε τα με λίγο ελαιόλαδο για να κόβονται πιο εύκολα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ

Σήμερα νιώθετε τα πόδια σας καλύτερα. Δεν νιώθετε πόνο. Ο χρόνος δεν μπορεί παρά να κρύβει μερικές δυσάρεστες εκπλήξεις καθώς όλα όσα χρησιμοποιούμε συνεχώς, ακόμη και τα πόδια μας γίνονται πιο αδύναμα. Μην περιμένετε τα πόδια σας να υποφέρουν για να τα περιποιηθείτε. Ξεκινήστε την πρόληψη. Σας υπενθυμίζουμε ότι για να αποφύγετε προβλήματα, όπως κάλους και τύλους, χρησιμοποιήστε άνετα και μαλακά παπούτσια. Η επιλογή των σωστών υποδημάτων είναι βασική για την ευεξία των ποδιών σας.

ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ; ΜΗΝ ΤΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ

Όταν μερικά μικρά προβλήματα εμφανίζονται είναι δυνατό να μειωθεί η εξάπλωση και η επιδείνωση με μερικές απλές ενέργειες. Πρέπει να κάνετε κάτι γρήγορα. Διαφορετικά θα χρειαστείτε γιατρό. Προτείνουμε να προσέξετε τα πρώτα συμπτώματα που σας στέλνουν τα πόδια σας.

Οι κάλοι μπορούν να αφαιρεθούν με χρήση προϊόντων με σαλικυλικό οξύ. Όταν υπάρχουν κάλοι, μετά το ποδόλουτρο, περιποιηθείτε τους με ειδική λίμα.

Αν δεν θέλετε να τους αφαιρέσετε, μπορείτε να προστατεύσετε τους κάλους με προστατευτικά απαλά επιθέματα ή προστατευτικά υλικά όπως gel, latex ή τσόχα.

Για τους κάλλους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες θεραπείες. Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση είναι δυνατό να τους αφαιρέσετε με σαλικυλικό οξύ και να τους προστατεύσετε με επιθέματα.

Sei un lavoratore?

Είστε εργαζόμενος(-η);

Δοκιμάστε την άνεση των υποδημάτων της Base Protection.
Βρείτε τον πλησιέστερο σε εσάς αντιπρόσωπο!

Μεταβείτε στον εντοπιστή καταστήματος
Sei un'azienda?

Είστε εταιρεία;

Βρείτε τον εξιδικευμένο συνεργάτη μας
κοντά σας!

Μεταβείτε στον εντοπιστή καταστήματος
Scroll to Top