ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

Όπως κάθε αντικείμενο που χρησιμοποιούμε καθημερινά, ακόμη και για τα υποδήματα, η φροντίδα τα κάνει να διαρκούν περισσότερο. Τα παπούτσια ασφαλείας απαιτούν μεγαλύτερη φροντίδα σε σχέση με τα κανονικά παπούτσια «βάδισης». Τα χρησιμοποιούμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και τα καταπονούμε ακόμη περισσότερο. Τα φοράμε για τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα και για τουλάχιστον 220 ημέρες τον χρόνο. Έχουμε μόνο ένα ζευγάρι από αυτά ενώ, γενικά, έχουμε περισσότερα ζευγάρια κανονικά παπούτσια. Μερικά μικρά τρικ και λίγη καθημερινή φροντίδα θα βοηθήσουν τα παπούτσια σας να εργαστούν μαζί σας για περισσότερο.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ?
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑ

Τα νέα σας παπούτσια πρέπει να καθαρίζονται χωρίς ιδιαίτερη ένταση. Για να μην ξεθωριάσουν.

Μερικές παλιές μέθοδοι, κληρονομιά των παππούδων μας: χρησιμοποιήστε νερό και ξύδι για να απομακρύνετε λεκέδες που προκαλεί το αλατόνερο. Το λάδι ενδείκνυται κατά των λεκέδων που προκαλεί το νερό και το χιόνι.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ

Τα πόδια μας παράγουν θερμότητα και υγρασία. Όταν τελειώσετε την εργασία και βγάλετε τα υποδήματά σας, αφαιρέστε τον πάτο και αφήστε τον να στεγνώσει.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Μην αφήνετε τα βρεγμένα παπούτσια σας να στεγνώνουν κοντά σε πηγές θερμότητας όπως καλοριφέρ ή φούρνους, καθώς ενδέχεται να αφυδατωθούν και να παρουσιάσουν ρωγμές. Καθαρίστε τα με υγρό πανί και στεγνώστε τα με καθαρό. Διαφορετικά μπορείτε να τα αφήσετε να στεγνώσουν σε τοποθεσία που αερίζεται σε θερμοκρασία δωματίου. Αν είναι δυνατό χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο σύσφιγξης και αφήστε τα στην άκρη.

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ

Αν εργάζεστε σε μέρος με λάσπη, μόλις τελειώσετε την εργασία αφαιρέστε όλα τα κατάλοιπα, που πιθανά έχουν κολλήσει στο παπούτσι και τη σόλα..
Sei un lavoratore?

Είστε εργαζόμενος(-η);

Δοκιμάστε την άνεση των υποδημάτων της Base Protection.
Βρείτε τον πλησιέστερο σε εσάς αντιπρόσωπο!

Μεταβείτε στον εντοπιστή καταστήματος
Sei un'azienda?

Είστε εταιρεία;

Βρείτε τον εξιδικευμένο συνεργάτη μας
κοντά σας!

Μεταβείτε στον εντοπιστή καταστήματος
Scroll to Top