Η Base Protection και Portwest συνεργάζονται για την άνεση των εργαζομένων.

Η Base Protection ανακοινώνει τη στρατηγική συμμαχία της με την Portwest, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των ενδυμάτων και υποδημάτων εργασίας

«Έχουμε εργαστεί, είπε ο Πρόεδρος της Base Protection Iñigo Pérez Corella, με όραμα και διορατικότητα, για να καταστεί δυνατή η είσοδος ενός συνεργάτη που διευκολύνει μεγαλύτερη και ταχύτερη διεθνοποίηση της επωνυμίας BASE. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς να ανακοινώνουμε ότι η portwest είναι ο νέος συνεργάτης του Ομίλου Fegemu.

Η δυνητική εξαιρετική συνέργεια μεταξύ των δύο ομίλων, μας οδηγεί στη συνεργασία μας πάνω σε ένα νέο διεθνές αναπτυξιακό σχέδιο για την επωνυμία BASE, λαμβάνοντας υπόψη τα δυνατά σημεία του νέου συνεργάτη μας»
Ένα θεμελιώδες και αποφασιστικό βήμα στο πλαίσιο της γενικής στρατηγικής του Ομίλου για τη δημιουργία ενός πραγματικού «σημείου αναφοράς» στον τομέα των ΜΑΠ.

Η Portwest είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1904, από την οικογένεια Hughes. Σήμερα απασχολεί 4.500 ανθρώπους παγκοσμίως, έχει πωλήσεις σε περισσότερες από 130 χώρες, εγκαταστάσεις αποθήκης στην Ιρλανδία, το ΗΒ, την Πολωνία, το Ντουμπάι, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sei un lavoratore?

Είστε εργαζόμενος(-η);

Δοκιμάστε την άνεση των υποδημάτων της Base Protection.
Βρείτε τον πλησιέστερο σε εσάς αντιπρόσωπο!

Μεταβείτε στον εντοπιστή καταστήματος
Sei un'azienda?

Είστε εταιρεία;

Βρείτε τον εξιδικευμένο συνεργάτη μας
κοντά σας!

Μεταβείτε στον εντοπιστή καταστήματος
Scroll to Top