Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για 15 ερευνητές

5 ερευνητές με ειδίκευση στην ανάπτυξη και την καινοτομία βιομηχανικών προϊόντων στα πεδία των υφασμάτων, των ρούχων, των υποδημάτων (TAC) και των επίπλων θα επιλεγούν από την κοινοπραξία της CETMA για ένταξη στο έργο MAIND (οικοκαινοτόμα υλικά και προηγμένες τεχνολογίες για τον κλάδο της βιομηχανίας και των κατασκευών). Συνεργάτες του έργου είναι οι: Base, Natuzzi, Telecom, University of Bari.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανώτατο όριο ηλικίας τα 32 έτη, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Μηχανολόγου Μηχανικού, Μηχανικού Υλικών, Χημικού Μηχανικού, Βιομηχανικού Μηχανικού, Βιομηχανικού Σχεδίου και Επιστήμης των Υλικών με τελικό βαθμό τουλάχιστον 100/110. Αν ο τίτλος αποκτήθηκε στο εξωτερικό, πρέπει να έχει δηλωθεί ισοδύναμος με αυτούς που υποδεικνύονται ανωτέρω και να έχει αναγνωριστεί στην Ιταλία από τις αρμόδιες αρχές.

Στους 15 επιλεγμένους ερευνητές θα χορηγηθεί υποτροφία για συνολικό μεικτό ποσό
ίσο με 15.600,0 ευρώ, το οποίο δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες υποτροφίες, χορηγίες ή επιδοτήσεις παρόμοιας φύσης ή με μισθούς, ημερομίσθια ή αμοιβές που καταβάλλει άλλη δημόσια ή ιδιωτική οντότητα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Μάρτιο για συνολικά 1232 ώρες:

632 διδακτικές ώρες στην αίθουσα διδασκαλίες, διαιρούμενες σε διδακτικές ενότητες θεωρητικής κατάρτισης που θα ακολουθούνται από σχετικές πρακτικές ασκήσεις. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα διοργανώνονται από πανεπιστημιακούς καθηγητές και ειδικούς από τις εταιρείες που συμμετέχουν στο έργο.
600 ώρες καθοδήγησης με ερευνητές και μαθητευόμενους ειδικότητας. Οι δραστηριότητες θα λάβουν χώρα στα κεντρικά του CETMA στο Brindisi.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sei un lavoratore?

Είστε εργαζόμενος(-η);

Δοκιμάστε την άνεση των υποδημάτων της Base Protection.
Βρείτε τον πλησιέστερο σε εσάς αντιπρόσωπο!

Μεταβείτε στον εντοπιστή καταστήματος
Sei un'azienda?

Είστε εταιρεία;

Βρείτε τον εξιδικευμένο συνεργάτη μας
κοντά σας!

Μεταβείτε στον εντοπιστή καταστήματος
Scroll to Top